Austria, primul podium

Weekend-ul din Austria, de la Zeltweg, a fost, pana la aceasta ora, unul excelent. Mihai a avut vineri sesiuni de probe libere bune, eficiente, cu locurile 4 respectiv 2 ocupate de pilotul roman. Calificarile de ieri, Sambata, au fost si ele bune, cu locul 4 pe grila de start castigat de Mihai fara emotii.  Iar cursa de ieri i-a adus lui Mihai primul podium in Formula 2, unul din cele mai bune rezultate ale motorsportului din Romania.

Daca VIneri si ieri am suferit de caldura, peste 30 de grade, calificarile de azi dimineata au avut loc la 10 grade, cu o pista umeda si foarte rece. Mihai a mers din nou foarte bine, si va pleca in cursa de astazi de pe locul 4.

4 răspunsuri to “Austria, primul podium”

  1. Gabi Mocanu Says:

    Felicitari pentru cele doua clasari pe podium din acest weekend. Iti urez ca la Monza sa te clasezi si mai bine. Sa arati ca si romanii au talent in sporturile cu motor.
    Mihai….sa ne faci in continuare sa ne mandrim cu romani ca tine.

  2. Adrian Says:

    Felicitari Mihai …. 2 curse foarte bune …. nici daca castiga azi Schumi nu ma bucuram asa. Sper sa faci rost de buget pt GP2 acolo este locul tau.
    Poate te mai invita cei de la Digi sa comentezi de exemplu cursa urmatoare Monza unde vei concura si tu peste aproximativ o luna. Imi face placere sa ascult comentariile tale foarte foarte bune si obiective.
    Multa bafta! sper sa urci si un video din pacate sport.ro isi bate joc nu transmite integral etapele prefera emisiuni cu semi-analfabeti.

  3. catalin Says:

    Bravo Mihai!
    M-am bucurat enorm pentru succesul tau.
    Pacat ca nu s-a mediatizat deloc.
    Nu-i inteleg pe cei de la Digi, n-au spus absolut nimic in timpul cursei despre rezultatul obtinut de tine. Poate le e frica sa nu fie acuzati ca sunt ca Miki.

  4. Tiry213 Says:

    Pfff bine ca am vazut nunta lui Borcea la TV, si nimic despre alte sporturi. Bravo tie, duci Romania in Europa.

Lasă un comentariu