Brands Hatch

Un weekend dificil si cu puncte putine adunate pentru campionat.

In prima cursa am plecat de pe 11 (vezi motivul in post-urile precedente). La start am pus bine puterea la sol, si am ajuns pana pe 10 dupa al doilea viraj. Avantul mi-a fost taiat insa scurt de un pilot tanar, care a colectat 4 masini, le-a scos pe toate afara si a cauzat intrarea Safety Car-ului in pista. Am fost la locul nepotrivit in momentul nepotrivit… si totul din cauza unei penalizari nejuste! Puteam sa plec chiar de pe pozitia a 5 in prima cursa, iar atunci nimic din toate acestea nu s-ar fi intamplat. Dar acestea sunt cursele, un carusel urias!

In calificarile de duminica dimineata (cele in care avem si 3 boost-uri) nu m-am putut clasa mai sus de locul 7 pentru ca in turul in care am folosit cele 3 boosturi, un pilot a iesit in decor, iar sesiunea a trebuit intrerupta, deci a trebuit sa incetinim. Am pierdut inca o data sansa de a ma clasa in top 3 in calificari, si spun asta deoarece pe primul set de gume (cel cu care incepem sesiuna) am avut al doilea timp.

In cursa mi-am pastrat calmul si am mers bine. Am facut o depasire, l-am presat pe Brundle intr-o greseala si am profitat de greseala altuia si am terminat pe pozitia a patra.

Sunt suparat pentru ca am stat in fata vineri, iar atunci cand a contat (in curse) am fost pe nicaieri. Da, am abandonat una si in cealalta m-am calificat prost. Timpii au fost imbucuratori din antrenamnete pana in cursa a doua (unde am avut al patrulea cel mai rapid tur). Sunt in ritm cu ei, sunt capabil sa dau tonul intr-o cursa, sa o conduc si sa o si castig. Astept sa imi vina momentul in care voi fi pe podium. Sunt atat de aproape, o simt!

Urmeaza Austria. Pista noua pentru toti. Voi incerca in perioada asta de “pauza” sa ajung pana acolo, sa gasesc o modalitate de a da cateva ture de circuit, pe bicicleta sau cu masina de strada, sa inteleg logica circuitului si succesiunea virajelor. Ma voi uita si la cursele de anul acesta si mai vechi din Formula 1, ca sa imi fac o parere, sa intru „in paine” inainte de a intra in weekend-ul de cursa.

Nu ma dau batut!

Mihai

p.s. voi uploda si niste videouri :)

Reclame

3 răspunsuri to “Brands Hatch”

 1. Roxana Filipescu Says:

  bafta multa Mihai !!!

 2. Liviu Aileni Says:

  Mihai nu s-a lăsat bătut și a scos primul său podium în Austria: http://mihai-marinescu.ro/work/podium-pentru-mihai-in-prima-cursa-de-pe-red-bull-ring

 3. Adrian Says:

  Felicitariiiiiiiii pt locul 3 de astazi. Sper ca maine(duminica) sa urci macar inca un loc. Toata stima … un adevarat promoter al Romaniei.
  Poate anul viitor faci rost de buget pt GP2 sau mai bine zis companiile din romania si oamenii de afaceri investesc in tine nu toti analfabetii de fotbalisti.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: