Cursa 2

Mihai si-a luat revansa fata de toate problemele weekend-ului in aceasta dupa amiaza, reusind sa treaca linia de sosire pe pozitia a 4-a.

Startul a fost bun, Mihai a trecut de Hegewald si l-a blocat pe Zanella si s-a asezat pe locul 6. A rezistat cu calm in afata atacurilor lui Hegewald si a profitat de greselile lui Brundle (pus sub presiune de Mihai, mult mai rapid) si Monras, castigand inca doua pozitii.

Locul 4 e mult mai mult decat ne asteptam la inceputul weekend-ului, e o consolare pentru ghinioanele si nedreptatile suferite pe taram britanic.

Urmatoarea cursa e in Austria, la Spielberg, in ultmul weekend din August.

Reclame

Un răspuns to “Cursa 2”

  1. Lucian Liche Says:

    Felicitari , Mihai ! Mi-a placut f.f. mult startul in cursa 2 si felul in care ti-ai tinut la respect cotracandidatul la locul 4 , cred , vreo 15 ture. Bravo ! Am fost mandru de tine si de faptul ca tu si Hegewald ati tinut ocupat ecranul si comentariul pret de o tura . Numele tau a fost des pronuntat, e drept , cu accentul mutat pe ultima silaba, Sincer, Imi era teama ca Zanella va veni tare din urma, dar nu a avansat decat vreo 4 locuri. Bravo ! Bafta pe mai departe !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: