Brands Hatch – probe libere

Azi au avut loc cele doua sesiuni de probe libere din cadrul etapei a 5-a a Fia Formula 2 de la Brands Hatch.

Mihai se afla in Anglia inca de saptamana trecuta, pentru ca de Vineri pana Duminica a luat parte la finala Formula Student, alaturi de echipa Universitatii Tehnice din Delft. Formula Student (http://www.formulastudent.com/default), o competitie a tehnicii aplicate, a fost castigata de TU Delft (in clasa 1A a monoposturilor hibride), iar  Mihai, pe langa aportul adus in proiectarea sasiului, a pilotat monopostul in doua probe, pe care le-a si castigat.

Pentru Brands Hatch, Mihai are un obiectiv simplu, acela de a stange puncte: „Aici e casa pilotilor britanici si a pilotilor care au concurat in campionatele britanice, e greu sa-i bati la ei acasa. Circuitul e dificil, are secrete bine ascunse, pe care ei le stiu. Eu plec in competitie clasat in afara punctelor, asa ca orice punct obtinut aici e valoros, este „in plus”, intra la realizari.”

Cu toate acestea Mihai s-a comportat admirabil astazi, dimineata s-a clasat al 5-lea, iar dupa amiaza a venit al 3-lea, la sub o zecime de secunda de primul loc dar la aproape 3 de al 4-lea clasat.

Competitia continua maine, cu incepere de la ora 11:00 (ora Romaniei) au loc calificarile pentru prima cursa, iar la ora 15:50 se da startul primei curse, transmise in direct de sport.ro.

District Racing

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: